Weg van Klassiek!

In by Axel Jacobs

Kaart niet beschikbaar

Datum/tijd
Date(s) - 26/08/2011 - 28/08/2011
All Day

Categorie No Categories

Van vrijdag 26 tot zondag 28 augustus neemt Weg van Klassiek! muziek- én natuurliefhebbers mee naar verrassende plekjes in het Pajottenland. Je wordt er op intieme locaties verwend met concerten van binnen- en buitenlandse topmusici als Gavriel Lipkind, Yossif Ivanov en I Solisti del Vento.

Het glooiende Pajottenland is een melodie op zich en bezaaid met unieke plekjes. De concertlocaties zijn zelf ook hoofdrolspelers: Villa Hellebosch, Hof te Leysbroek en de Sint-Pauluskerk in Vollezele, Hof ter Rijst in Pepingen, het Kasteel van Saffelberg in Gooik, de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Lombeek, het Kasteel van Eizeringen en de Melkerij en het Kasteel van Gaasbeek.

Ook in muziekstukken als Franz Liszts Années de Pèlerinage, Robert SchumannsDie Waldszenen, Ludwig van Beethovens Frühlingssonate, Hector Berlioz’ Les Nuits d’Eté … is de natuur nooit ver weg. Laat je in een paradijselijk groen kader meevoeren door betoverende muziek!

Om het festival Weg van Klassiek mogelijk te maken, sloegen een aantal partners de handen in elkaar: de Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei, de Cultuur- en Gemeenschapscentra Vlabra‘ccent regio Pajottenland & Zennevallei, Kasteel van Gaasbeek, Rosario, vzw Servais en Regionaal Landschap Zenne, Zuun & Zoniën. Het festival kreeg de steun van de provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Gemeenschap.

www.wegvanklassiek.be

Tickets:
– CC Westrand Dilbeek
– Kasteel van Gaasbeek