Weg van Klassiek ! – Tweede editie

In by Axel Jacobs

Karte nicht verfügbar

Datum/tijd
Date(s) - 24/08/2012 - 26/08/2012
All Day

Categorie No Categories

Weg van Klassiek !’ neemt je dit jaar mee naar paradijselijke plekjes in de Zennevallei voor intieme concerten op verrassende locaties. De muziek van deze tweede editie staat in het waterthema, zoals La Mer van Claude Debussy, de Water Music van Georg Friedrich Händel of het Kikkerkwartet van Joseph Haydn. Er staat ook werk van internationaal befaamde Vlaamse componisten op het programma, zoals August De Boeck, Paul Gilson en François Servais. De locaties zijn stuk voor stuk bijzonder : kastelen en kerken, een molen en een boot, meestal in een groene omgeving. Kortom : een verwenning voor alle zintuigen en een programma om van te watertanden.

Servaisfans moeten vooral noteren : op zaterdag 25 augustus om 11 uur brengen Didier Poskin en het Leporello kwartet werken van Servais en Borodin in de Herisemmolen in Alsemberg.

www.wegvanklassiek.be

Tickets:
CC Westrand Dilbeek

Organisatie :
Cultuurregio Pajottenland & Zennevallei, de Cultuur- en Gemeenschapscentra Vlabra’ccent regio Pajottenland & Zennevallei, Kasteel van Gaasbeek, vzw Servais, vzw De Rand, Regionaal Landschap Zenne, Zuun en Zoniën, de gemeentebesturen Beersel en Halle. Met de steun van de Provincie Vlaams-Brabant en de Vlaamse Gemeenschap.